Integritetspolicy

Meny keyboard_arrow_down

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://vingabuspartner.se

Integritetspolicy

Vi samlar in och behandlar de personuppgifter som du uppger i din kontakt med oss, vi månar om den personliga integriteten och är skyldiga att behandla dina personuppgifter i enlighet med den nya datalagen GDPR.

Vi använder oss av olika typer av data för att marknadsföra våra tjänster, produkter och för att kunna hantera och leverera tjänster samt fordon enligt avtal.

En del data används för att vi ska kunna ta betalt för våra tjänster, hantera fakturor,  betalningar, avhjälpa fel och hantera reklamationer.

De personuppgifter som vi samlar in är främst de uppgifter som du själv har uppgett till oss  (ex: adress, mejl, mobilnummer etc.)

Har vi fått uppgifterna om dig från annan part kommer vi att berätta varifrån vi fått dem vid vår första kontakt med dig.

Syftet med insamlingen av personuppgifter

Behandlingen av dina personuppgifter sker främst för att vi ska kunna ge dig som kund god service och fullfölja våra förpliktelser, avtal, regler och lagar. Vi använder personuppgifter för information, inbjudningar, nyhetsbrev och direkt marknadsföring om du som kund gett aktivt samtycke till det.

Önskar du motsätta dig detta eller vill återta ditt samtycke så mailar du till info@vingabuspartner.se och meddelar oss detta varpå du plockas bort ur vårt register.

Vilken typ av information samlar vi in, hur samlas den in och varför?

På vår webbplats vingabuspartner.se samlar vi information om våra besökare på ett par olika sätt.

Primärt använder vi precis  som många andra företag Google Analytics för att kunna spåra och analysera användarbeteende på webbsidan.

Den datan används exempelvis för att vi ska kunna se hur många besökare vi har, hur våra besökaren har hittat till oss, samt för att förstå vilket innehåll som är intressant för våra besökare.

Google Analytics använder sig av cookies för mätning och analys.  Informationen i Google Analytics inkluderar bland annat data om geografisk plats, vilken browser besökaren använder, samt operativsystem.

Google lagrar visserligen IP-adresser som skulle kunna användas för att identifiera vilken person som ligger bakom besöket, men denna information är anonym och ingenting som vi har tillgång till.

Våran webbsida använder sig av cookies för att den ska bli bättre för dig som använder den. Man skulle kunna beskriva coockies som en slags textfil som webbplatser använder sig av för att vi ska kunna  förbättra din upplevelse.

Enligt lag får vi lov att lagra cookies på din enhet om det är nödvändigt för att kunna använda webbplatsen, i andra fall krävs ditt medgivande. Vår webbplats använder sig av olika typer av cookies, vissa av dom placeras ut av tredjepartstjänster som kan visas på våra sidor.

Genom att blockera användningen av cookies i din internetläsare kan du undvika att data samlas in om ditt surfbeteende.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Artiklar från exempelvis kunskapsbanken med inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära att dina uppgifter blir rättade eller att de tas bort, för de fall det ej strider mot lagar eller förordningar.

Önskar du få dina uppgifter rättade kan du maila till info@vingabuspartner.se och uppge de gamla samt de nya uppgifterna som skall gälla istället. Du har även rätt att få del av information som behandlats om dig kostnadsfritt en gång per kalenderår. Begäran skall göras skriftligen till info@vingabuspartner.se.

Du kan läsa mer om vilka rättigheter du har på Datainspektionens hemsida.

Har du frågor eller funderingar kring detta är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Se allt i kunskapsbanken