Martin Göransson: Kundansvarig

På jobbet

Arbetar som kundansvarig inom försäljning och upphandlingar.

Sagt om Martin

''Martin är en stämningshöjare som sällan snålar på härliga anekdoter, Han är även en riktig gourmetkock som älskar att åka världen runt i sin husbil tillsammans med Lena. '' 

Erfarenhet

Ända sedan barnsben har jag intresserat mig för olika typer av fordon, det kom sig därför naturligt att även starta min karriär inom den kategorin.  

1981 blev ett stort år för mig, jag tog över taxiverksamheten på den lilla ön Orust strax norr om Göteborg, efter några år med taxi expanderade vi verksamheten och köpte in ett antal bussar och bolaget fick då byta namn till Orusttrafiken AB. 

Efter att ha drivit linjetrafik på Orusttrafiken i hela 17 år blev vi 2002 uppköpta av det norska bolaget Nettbuss, jag fick då frågan om jag kunde tänka mig att jobba kvar på bolaget trots ägarbytet vilket jag gladeligen sa ja till. 

2008 var jag med som initiativtagare till starten av Vinga Buss Partner och 2009 kom starten för Terminal G som idag har kommit att bli en ledande distributör av uppställningsplatser och depålösningar.

Idag är jag involverad som styrelsemedlem i ett antal bolag och arbetar aktivt med Terminal G och Vinga.  

Martin-vingabuspartner

Kontakta Vinga

Vi är vanligtvis otroligt flitiga på att svara i telefon. Skulle vi mot all förmodan missa dig så lämna ett litet meddelande så ringer vi upp så fort vi kan.

Öppettider

Du är alltid välkommen att besöka oss, du hittar oss på Rattgatan 43 i Kungälv. Vi finns på plats vardagar mellan 07:00-17:00. Slå en signal innan så vi hinner sätta på kaffet.

Telefon: 070 252 17 54
E-post: info@vingabuspartner.se

Bussdepåer

Bussuppställning i världsklass

Genom vårt dotterbolag Terminal G har vi möjlighet att erbjuda moderna bussdepåer runt om Göteborg. Du vet bäst vilka tjänster som passar din verksamhet, därför har vi inga paketlösningar utan du väljer vilka tjänster som ska ingå. Idag har vi sex depåer men inom loppet av några år räknar vi med minst tre anläggningar till.

Om våra bussdepåer

Se allt i kunskapsbanken