Marcin Kucaba - Servicetekniker

På Jobbet-

Arbetar som servicetekniker

Sagt om Marcin

''Med ett stort intresse för Carl johan svamp, formel 1 och kaffe har du en pålitlig eldsjäl med hög ämnesomsättning. Det sägs även att det som inte Marcin kan laga går inte att laga.''

Erfarenhet

Under 13 års tid arbetade jag för Vingas fordonsleverantör Automet där jag var specialist på service, reparation och underhåll av bussar.

Efter 13 år på fabriken på Automet fick jag ett erbjudande från Albert och Simon med frågan om jag ville fortsätta resan som servicetekniker hos Vinga och 2013 tog jag steget emot Sverige.

Idag pendlar jag mellan Göteborg och hemlandet Polen vilket har fungerat över förväntan.

Marcin-Kontakt

Kontakta Vinga

Vi är vanligtvis otroligt flitiga på att svara i telefon. Skulle vi mot all förmodan missa dig så lämna ett litet meddelande så ringer vi upp så fort vi kan.

Öppettider

Du är alltid välkommen att besöka oss, du hittar oss på Rattgatan 43 i Kungälv. Vi finns på plats vardagar mellan 07:00-17:00. Slå en signal innan så vi hinner sätta på kaffet.

Telefon: 070 252 17 54
E-post: info@vingabuspartner.se

Vår Historia

Så blev vi Vinga Buss Partner

Startskottet för Vinga kom 2008 men resan började långt innan dess... Vi skulle kunna börja med en man som heter Martin, och sen gå vidare till Simon och Alberts period av buss sanering.

Vår berättelse

Från kunskapsbanken

Se allt i kunskapsbanken