Simon Larsson- VD

På Jobbet

Jag fungerar som en länk mellan våra partners och våra kunder. Mitt ansvar är att se till att kunden känner sig trygg med sitt val av fordonsleverantör. Man kan säga att jag är som en projektledare eftersom  jag följer kunden genom hela resan, ifrån den första offerten till fabriksbesök, slutspecifikationer, fordonsutbildning och leverans.

Sagt om Simon

''Om du träffat Simon så kan du nog hålla med om att han är en härlig glädjespridare med glimten i ögat. Får Simon välja aktivitet så står det rallycross, gokart och husvagnssemester i Höljes på schemat.''

Erfarenhet

Jag har nog egentligen alltid haft en fot inne i bussbranschen, det började med att jag under tidig ålder arbetade med att sanera bussar på farsans bussbolag under sommarloven.

Genom åren fick jag mer och mer längtan efter att starta eget vilket resulterade i bolaget Simons tvätt och entreprenad.  Verksamheten hade ett antal tvätthallar som hyrdes ut till åkerier och bussföretag runt om Göteborg.

Något år senare var jag med och startade förardepån i Västra Götaland, det fanns redan då en brist på busschaufförer och vår lösning på problemet blev att börja samarbeta med studenter på Chalmers som var i behov av extra jobb, en perfekt match helt enkelt.

2008 blev startskottet för Terminal G och Vinga Buss Partner, från att alltid varit intresserad av fordon fick jag nu chansen att kunna arbeta med människor och sälja bussar samtidigt, vilket passar mig som handen i handsken.

Simon-står-på-kontoret

Kontakta Vinga

Vi är vanligtvis otroligt flitiga på att svara i telefon. Skulle vi mot all förmodan missa dig så lämna ett litet meddelande så ringer vi upp så fort vi kan.

Öppettider

Du är alltid välkommen att besöka oss, du hittar oss på Rattgatan 43 i Kungälv. Vi finns på plats vardagar mellan 07:00-17:00. Slå en signal innan så vi hinner sätta på kaffet.

Telefon: 070 252 17 54
E-post: info@vingabuspartner.se

Vår Historia

Så blev vi Vinga Buss Partner

Startskottet för Vinga kom 2008 men resan började långt innan dess... Vi skulle kunna börja med en man som heter Martin, och sen gå vidare till Simon och Alberts period av buss sanering.

Vår berättelse

Från kunskapsbanken

Se allt i kunskapsbanken