Albert Johannesson: Försäljningsansvarig

På jobbet

Gillar att vi utvecklas och tycker det är kul att titta tillbaka i tiden och den resa som vi gjort. Bussbranschen är relativt liten och det finns en bra sammanhållning i hela branschen vilket gör det kul att gå till jobbet.

Erfarenhet

Jag har studerat ekonomi och handelsrätt i Lund och Göteborg. Under de sista åren startade jag tillsammans med Simon Förardepån Västra Götaland och lagom till att mina studier blev klara så drog vi igång Terminal G och Vinga Buss Partner.

Sagt om Albert

''Albert har ständigt nya projekt i rullning men lyckas ändå alltid ha full koll på läget. Han har rest runt halva jorden för att åka skidor men har nu bestämt att det får räcka med norra Skandinavien för kommande skidäventyr''

Albert-kontakt

Kontakta Vinga

Vi är vanligtvis otroligt flitiga på att svara i telefon. Skulle vi mot all förmodan missa dig så lämna ett litet meddelande så ringer vi upp så fort vi kan.

Öppettider

Du är alltid välkommen att besöka oss, du hittar oss på Rattgatan 43 i Kungälv. Vi finns på plats vardagar mellan 07:00-17:00. Slå en signal innan så vi hinner sätta på kaffet.

Telefon: 070 252 17 54
E-post: info@vingabuspartner.se

Upphandling

Du vet väl att vi hjälper dig med fordonsfrågor i upphandlingen?

Efter flera års arbete stora och små upphandlingar vet vi med säkerhet hur vi gör för att underlätta processen för våra kunder.

Vår process med upphandlingar

Se allt i kunskapsbanken