Köpa ny eller begagnad buss?

Meny keyboard_arrow_down

Sällan är en buss den andra lik, dina unika behov och förutsättningar är grunden till ett lyckat bussköp. Vårt erfarna team hjälper dig att hitta rätt buss för din verksamhet, ny som begagnad.

Att köpa buss 

Vi säljer bussbyggnationer baserade på chassi från Scania, Mercedes, Iveco och Volkswagen. Våra karossörer är Scania, Automet, Ilesbus, Tribus och Beulas.

Vårt arbete är inte slut bara för att du fått nycklarna!

Vi tar eftermarknad på stort allvar, vi vet hur stor del den har i valet av fordonsleverantör, därför har vi sett till att du kan köpa, laga och serva bussen på ett och samma ställe. Smart va?

Simon och kund pratar eftermarknad

''Våra fordonsleverantörer kommer från flera olika delar av världen och vi har därför möjlighet att erbjuda bussar för alla typer av resor.''

Uthyrning till trafikföretag

Vi vet att en ökad efterfrågan eller förändrade krav kan innebära att du behöver förnya eller öka antalet fordon under en viss period.

Du hyr bussen, vi sköter resten

Fördelen med att hyra en buss är att du slipper binda upp dig till skatter, försäkringar och oväntade kostnader.

Enhetlig profil

Har du funderingar kring hur du hyr en buss och samtidigt behåller en enhetlig profil med resterande fordon?

Vi kan anpassa bussen efter dina behov och vi hjälper dig att forma bussen med rätt inredning och design. Vill du veta mer? kontakta oss så hjälper vi dig med små och stora frågor.

Bussar-i -lokal

Våra bussmodeller

En begagnad eller sprillans ny buss?

Oavsett vilken trafik du arbetar med så har vi rätt buss för dig. Sällan är en buss den andre lik, dina unika behov och förutsättningar är grunden till ett lyckat bussköp. Vårt erfarna team hjälper dig att hitta rätt fordon för din verksamhet!

Våra bussmodeller

Se allt i kunskapsbanken