Volkswagen Crafter

100% kraftfull med el

Med den eldrivna minibussen Volkswagen Crafter får du ett kvalitativt fordon specialanpassat för färdtjänsttransporter. eller transportfordon med vanliga passagerarsäten beroende på byggnation.

Triflex Air
Genom att utrusta bussen med Tribus golvlösning triflex Air får du ett specialanpassat och tillförlitligt system för säkring och fastsättning av rullstolar.
Tack vare dess mekaniska system får du ett hjälpmedel för rullstols hantering som både är flexibelt och enkel att hantera.

Aldrig mer ett oljebyte
Genom att köra ett fordon med 100% el kan du säga adjö till de traditionella problemen kopplade till en förbränningsmotor. Din nya elbuss är utrustad med mycket färre rörliga delar än den genomsnittliga minibussen vilket innebär markant lägre underhållskostnader.

Räckvidd upp till 150 km
Efter en full laddning har du möjlighet att köra bussen upp till 150 km. Med sitt breda utbud av laddningsalternativ kan du själv bestämma hur och var du vill ladda din Crafter, med snabbladdningen (40 kw DC.) får du 80% batteri inom 45 minuter.
En valbar men eftertraktad funktion är läget ECO drive där du genom smart teknik får möjligheten att kunna optimera och kontrollera körstil och teknik.

Se allt i kunskapsbanken