Hyra Buss

Flexibel uthyrning av bussar

Behöver du en buss under en viss period, eller vill undvika att binda upp dig med en stor investering? Inga problem. Vi erbjuder förutom försäljning även uthyrning av bussar.

Trygg busshyra ger stabila kassaflöden

Att hyra buss har många fördelar. Ni kan till exempel smidigt anpassa fordonsflottans snittålder eller maxålder. Behöver ni byta ut fordon under avtalsperioden för att klara snitt-, maxålder eller kanske emissionskrav? Hyr då ett fordon av oss den sista tiden – utan risk för kapitalbindning eller förändring av fordonskrav när den nya upphandlingen kommer.

Med våra hyresavtal vet du precis vad du betalar per månad, oavsett om det behöver göras en service eller åtgärdas ett garantifel. Du slipper hela finansieringsbiten, kapitalbindningen och restvärdesrisken och kan alltid lämna tillbaka bussen i förväg.

Allt för en flexibel busshyra

Hos oss kan du välja bland en rad bussmodeller, både sådana vi även nyförsäljer (se Fordon) och begagnade bussar som finns inne för tillfället. Uthyrningsperioderna är flexibla. Att hyra i upp till fyra år är inget problem.

Priset täcker allt – från däckslitage till planerad service och underhåll, skatt och försäkring (frånsett normal självrisk). Att få samma färg på utsidan och insidan som sin övriga bussflotta är inga problem. Önskas anpassningar som kräver ombyggnader, specialinredning el. dyl. kommer vi överens om en längre hyresperiod eller en tilläggskostnad.

Skolbussar får också sommarlov

Om du hyr skolbuss, kan vi hämta den under sommarmånaderna så att du inte behöver betala för tolv månader om bussen ändå inte används. Då passar vi även på att utföra service på egen verkstad.