Stina Johansson: Marknadsansvarig

På jobbet

Jag arbetar med marknadsföring och har ansvaret över kommunikationen till våra kunder och innehållet på vår webbplats.

Erfarenhet

Tidigare har jag arbetat i 8 år med försäljning mot privatkunder och företag där jag sålde allt ifrån luftvärmepumpar till mobilanpassade webbsidor.  

Efter att ha arbetat som säljare, säljcoach och kundrådgivare i flera år bestämde jag mig för att testa något nytt, resultatet blev att hoppa tillbaka till skolbänken där jag började studera digital marknadsföring på sälj och marknadshögskolan i Göteborg.  

Sagt om Stina

''En tjej med rötter från Jönköping som älskar att resa och utforska nya ställen. hon är lite av en lösgodisexpert, en stor serietorsk och har sin franska bulldogg som största idol.''

Stina-och-martin-på-kontoret

Kontakta Vinga

Vi är vanligtvis otroligt flitiga på att svara i telefon. Skulle vi mot all förmodan missa dig så lämna ett litet meddelande så ringer vi upp så fort vi kan.

Öppettider

Du är alltid välkommen att besöka oss, du hittar oss på Rattgatan 43 i Kungälv. Vi finns på plats vardagar mellan 07:00-17:00. Slå en signal innan så vi hinner sätta på kaffet.

Telefon; 070 252 17 54
E-post: info@vingabuspartner.se

Våra bussmodeller

Letar du efter en begagnad eller sprillans ny buss?

Oavsett vilken trafik du arbetar med så har vi rätt buss för dig. Sällan är en buss den andre lik, dina unika behov och förutsättningar är grunden till ett lyckat bussköp. Vårt erfarna team hjälper dig att hitta rätt fordon för din verksamhet!

Våra bussmodeller

Se allt i kunskapsbanken