Vinga Bus Partner blir Scaniaåterförsäljare

Vinga Bus Partner blir Scaniaåterförsäljare

Scania Sverige AB har skrivit avtal med Vinga Bus Partner som blir återförsäljare för Scania Bussar i södra Sverige. Vinga Bus Partner har arbetat länge i bussbranschen och har hittills varit mycket framgångsrika inom bussförsäljning, både när det gäller nya och begagnade bussar.

Scania Bussar vill stärka sin position på den svenska bussmarknaden och Vinga Bus Partner utgör en viktig komponent i den strategin, säger Robert Sobocki, vd på Scania Sverige AB .För oss kommer Scanias breda bussprogram och marknadens största utbud av alternativa drivmedel att öka vår konkurrenskraft, säger Albert Johannesson på Vinga Bus Partner AB.

 

Bildtext: Vinga blir Scaniaåterförsäljare. Stående från vänster: Albert Johannesson/Vinga, Fredrik Kaldéus/Ekonomidirektör Scania Sverige, Martin Göransson/Vinga och Krister Thulin/Bussmarknadsdirektör Scania Sverige. Sittande från vänster: Simon Larsson/vd Vinga och Robert Sobocki/vd Scania Sverige.