Succé för Vingas invigningsfest!

Succé för Vingas invigningsfest!

Den 26 maj går till historien som en av försommarens bästa dagar. I strålande sol och perfekt seglingsväder passade Vinga Bus Partner på att bjuda in till en fest som heter duga. Inte mindre än 150 personer deltog i kalaset som inleddes redan på dagen med en lunchseglats ombord på bramsegelskotaren Lady Ellen, mitt i den  stora Volvo Ocean Race-festen i hjärtat av Göteborgs hamn.

Bussar tog därefter gästerna till Kungälv och på kvällen var det dags för det stora eventet; invigningen av de nya fantastiska lokalerna i Kungälv. Här stod en trerätters middag på menyn följd av öppen bar och dans natten lång till det prisbelönta coverbandet Haaks – som vi för övrigt faktiskt snodde med oss från Volvo Ocean Race-festen.

Tack alla ni som kom och hjälpte oss att göra detta till ?RETS FEST!